En este momento estás viendo Allà on (ja no) viuen els monstres

Allà on (ja no) viuen els monstres

La Història -i les històries- està habitada per monstres que cíclicament han anat apareixent, per  a arrasar amb bondats vàries i per fer-nos perdre la fe en nosaltres mateixes com a persones. De tant en tant, però, el país dels monstres queda desert. Travessem durant dies i dies, setmanes i setmanes, mesos i mesos, l’espai que ens separa de la vida i arriba el moment de l’esperança.

 

La gent d’En Comú Podem Rubí encarem amb força aquest darrer any de l’actual mandat municipal. I és que ja fa més de quatre anys que vam posar a dormir un monstre d’urpes terribles: el de la divisió de l’esquerra, el del trencament, el del soroll. L’acord del 2019 d’En Comú Podem es va mostrar de seguida com un encert.

 

I ara, a un any vista de les eleccions municipals, culminem de nou el procés d’elecció dels caps de llista pel 2023. L’assemblea conjunta d’En Comú Podem Rubí ens ha donat confiança i amb aquest suport assumim la responsabilitat de liderar un projecte ambiciós per continuar fent realitat la transformació de la ciutat. Una ciutat que no es resigna als monstres, que es reivindica plural i diversa, creativa i lluitadora.

 

El projecte que tirem endavant no el construïm de zero. Després de dos anys i mig a govern com força minoritària, continuem lluitant per portar endavant un Pla de Mandat conjunt, sota unes circumstàncies extremadament complicades: hem passat una pandèmia, un daltabaix històric que ara culmina amb la crisi d’inflació provocada per la guerra. Estar a govern ens ha donat experiència, coneixement i possibilitat de portar endavant part de la nostra proposta programàtica. Malgrat que el dia a dia no sigui a vegades senzill amb les diferències que ens separen dels socis de govern ni entenem la transformació aconseguida com a suficient, el pacte actual és la fórmula més útil mentre permeti portar endavant parts significatives del nostre compromís programàtic. Però no en tenim prou: sabem que feia anys que no es plantaven tants arbres, però ens semblen pocs; fa molt de temps que no es construïa habitatge públic, però cal fer-ne més; cal concentrar més energia en qüestions menys superficials.

 

Tenim el convenciment que totes les transformacions que calen a la ciutat han de basar-se en una visió de ciutat des del cor, des del convenciment i amb perspectiva de futur. Quan parlem de sostenibilitat, drets o feminisme no ho fem per quedar bé, ho fem perquè ens ho creiem i apostem fort totes les nostres energies perquè sabem que no estem soles, sabem que molta gent entén la ciutat igual que nosaltres i volem ser la seva veu i les seves mans.

 

Aquí ens teniu, per continuar treballant, sense complexos, per liderar la transformació necessària i us convidem a formar part d’un projecte obert i de futur. Una proposta feta per gent de Rubí, des de l’amor a la nostra ciutat, que vol que els nostres fills i filles puguin portar aquí una vida plena de drets, a una ciutat amable i segura. Aquí ens teniu per ser la vostra veu, sou benvingudes a un projecte obert d’esperança i ambició.

Deja una respuesta