En este momento estás viendo Campanya rubinenca per evitar furts a la gent gran, pionera a Catalunya

Campanya rubinenca per evitar furts a la gent gran, pionera a Catalunya

La comissaria dels Mossos de Rubí ha iniciat un campanya per donar consells de seguretat a la tercera edat als caixers automàtics per evitar que els robin. A més són els mateixos jubilats els que difonen aquesta iniciativa dels mossos d’esquadra

Les persones grans és un col·lectiu que pateix furts i robatoris quan van a treure diners al caixer automàtic. La tercera edat es queixa que els bancs tanquen sucursals i que a més han deixat d’atendre per  finestreta tal com feien abans. Miquel Raso és pensionista i president del Consell de la Gent Gran de Rubí i denuncia que els bancs cobren una comissió per ajudar-los. També explica que han d’estar fora de la sucursal,  fent cua als caixers, passant calor i a més amb el risc que robin els diners quan els treuen de caixer.

Davant d’aquesta situació, els mossos de la comissaria de Rubí, han engegat una campanya informativa per prevenir els robatoris i oferir consells útils.

Font

 

Deja una respuesta