En este momento estás viendo Rubí sense complexos. Un model de ciutat.

Rubí sense complexos. Un model de ciutat.

«Un Model de Ciutat» va ser el títol per la jornada que es va celebrar a l’auditori de Rubí Forma el passat dissabte 25 de febrer.

Un acte de retorn de la jornada de treball que es va realitzar també al Rubí Forma el passat 4 de febrer i que, conjuntament amb entitats i ciutadania a títol individual,van servir per co-crear i definir els eixos del projecte de govern per al proper mandat: un Rubí sense complexos.

La jornada va comptar amb la presència d’entitats i ciutadania, així com la presència del diputat per En Comú Podem al Parlament de Catalunya, el company David Cid. En aquest acte, l’Andrés Medrano Muñoz, alcaldable de la llista d’En Comú Podem Rubí, i l’Ànnia García Moreno, número dos de la candidatura, van fer un retorn de les propostes treballades, així com la presentació de le línies programàtiques resultants d’aquests treballs: Habitatge Públic, Salut, Espai Públic, Indústria i Comerç, Convivència i Civisme i Transició Ecològica Justa, amb una idea de transversalitat tant en les diferents franges d’edat de la ciutadania, la seva condició econòmica i social i a tot el territori, també en les relacions territorials amb la resta del Vallès i amb totes les administracions supramunicipals.

Un Rubí sense complexos és la idea per portar endavant un model de ciutat que sigui capaç de crear i importar millors polítiques públiques, de millorar serveis municipals i de cohesionar la ciutat, de garantir serveis bàsics i crear una xarxa que ens connecti a tots i totes, com per exemple la implantació de la xarxa de Centres Cívics, una segona biblioteca a l’altra banda de la riera, un pla d’accessibilitat a tota la ciutat (revisar) i una política de seguretat basada en el potencial dels nostres cossos de seguretat però també en el coneixement i la corresponsabilitat de la nostra ciutadania a la ciutat, potenciant els valors de la diversitat, l’empatia, el civisme i la convivència.

Però això no acaba aquí, En Comú Podem Rubí, tant el seu grup municipal al govern de l’Ajuntament de Rubí com la seva militància i l’encapçalament de la seva candidatura, l’Andrés i l’Ànnia, continuarem recollint i treballant les propostes i suggeriments que ens faci arribar la ciutadania, tant en les trobades que periòdicament mantenim com a través del web encomupodemrubi.cat/programa on poden fer-ho de forma telemàtica.

Per un Rubí sense complexos, que no s’amaga i que reconeix el seu cor i la seva gent.

Deja una respuesta