En este momento estás viendo L’assemblea d’En Comú Podem Rubí aprova la llista per a les eleccions municipals del mes de maig
Foto dinar germanor dissabte 25 de març

L’assemblea d’En Comú Podem Rubí aprova la llista per a les eleccions municipals del mes de maig

Foto dinar germanor dissabte 25 de març

L’assemblea d’En Comú Podem Rubí ha aprovat la llista electoral per concórrer a les eleccions municipals d’aquest mes de maig. Un conjunt de persones que acompanyaran la candidatura encapçalada per l’Andrés Medrano Muñoz, cap de llista i alcaldable per Rubí,  i l’Ànnia García Moreno, número de dos de la candidatura, i que són persones vinculades a diferents àmbits de la ciutat com el comerç, entitats culturals, de l’esport, la sanitat i del món de treball entre d’altres. Una candidatura que incorpora fins a 7 persones independents que aposten per la continuïtat del projecte i aportaran noves dinàmiques, experiències i propostes al model de ciutat que proposa En Comú Podem Rubí.

 

Entre aquestes persones trobem l’actual regidora Elena Montesinos Pujante, Jordi Arnaiz Moreno,  vinculat al món del treball i responsable d’atenció a les persones de CCOO, i també el comerciant local i president de l’associació ARSI, Anuar El Maimouni.

 

El pròxim 26 d’abril a les 18h30, als jardinets de l’Ateneu, En Comú Podem Rubí farà la presentació de tota la candidatura i ho farà també amb una proposta de model de ciutat que encara s’està elaborant. Un treball que s’ha anat fent durant tot el mandat i que ha comptat amb diverses jornades participatives obertes a la ciutadania així com demandes concretes rebudes per part de diferents col·lectius de la ciutat en les diferents trobades i paradetes fetes a la ciutat. Un treball que es troba obert i al que es pot participar a través de www.encomupoderubi.cat/programa

 

Des d’En Comú Podem Rubí estem convençudes que oferim a la ciutadania una candidatura preparada, motivada, amb moltes ganes de continuar transformant des de molts àmbits. Una candidatura feminista, diversa, transversal, motivada, engrescada i engrescadora, amb visió global de la ciutadania, representativa de tot el territori i compromesa amb les seves veïnes i veïns i, sobretot, sense complexos.

Rubí, 24 de març de 2023

Deja una respuesta