En este momento estás viendo El preu del lloguer a Rubí molt a prop del seu màxim històric

El preu del lloguer a Rubí molt a prop del seu màxim històric

El preu del lloguer a Rubí ha caigut més d’un 4%, un percentatge que contrasta amb l’augment generalitzat que registren el Vallès Occidental, la província de Barcelona i el conjunt de Catalunya. Per contra, el preu de compravenda a la ciutat es continua disparant. Així es desprèn de les darreres dades facilitades pel Departament d’Habitatge i corresponents al segon trimestre de 2019.

El lloguer cau per primera vegada en dos anys ja que, des del segon trimestre de 2017, aquest indicador no ha deixat de créixer a la ciutat. Actualment, el lloguer mitjà a Rubí se situa en els 630,37 € mensuals, pràcticament la mateixa quantitat que fa un any. Es tracta d’una caiguda d’un 4,33% respecte al 1r trimestre, quan es registraven 658,93 €. La dada resulta rellevant perquè el lloguer ha pujat aquest segon trimestre al conjunt de la comarca (1,51%), a la província (1,96%), a l’àmbit metropolità (2,09%) i al conjunt de Catalunya (1,90%).

Rubí continua amb uns lloguers per sota de la mitjana, també a escala comarcal. Entre les grans ciutats del Vallès Occidental, només Terrassa (612,37 €) té uns lloguers més barats; Sabadell (666,94 €), Cerdanyola (726,65 €) i Sant Cugat (1.086,54 €) superen àmpliament Rubí. De Ripollet no hi ha dades del segon trimestre, però l’anterior registre és molt similar al de la nostra ciutat. Amb les xifres d’aquest segon trimestre, Matadepera (1.101 €) ha superat Sant Cugat com la localitat vallesana amb els lloguers més cars.

(Notícia)

Deja una respuesta