En este momento estás viendo Una empresa rubinenca fabricarà 50.000 mascaretes per repartir-les gratuïtament als hospitals

Una empresa rubinenca fabricarà 50.000 mascaretes per repartir-les gratuïtament als hospitals

Robin Hat és una empresa de gorres de quiròfan ubicada a Rubí que ha decidit ajudar a aturar la crisi sanitària repartint mascaretes a tots els hospitals i centres sanitaris que en necessitin: “Hem vist que és una necessitat real i hem decidit posar el nostre granet de sorra, destinarem tota la producció a abastir els hospitals”, ha explicat el gerent de l’empresa, Javier Garrido.

Robin Hat, que està ubicada a la zona del Segle XXI, no és una empresa que es dediqui a la fabricació de mascaretes, però fa tres mesos van iniciar un projecte amb l’Escola d’Art i Disseny de Rubí i va començar a realitzar patrons i a dissenyar mascaretes, un fet que l’ha permès començar arrencar la producció de forma immediata.

Segons ha explicat el gerent de l’empresa, la producció de mascaretes va començar ahir i ja es van repartir gratuïtament entre diferents centres sanitaris, concretament a l’Hospital de Barbastre, al centre sociosanitari de Sant Boi i a l’Hospital Taulí de Sabadell: “Volem fer 50.000 mascaretes en 15 dies i repartir-les”.

A més, l’empresa ha fet una crida a través de la ràdio i les xarxes socials perquè tothom que pugui ajudi des de casa a cosir les mascaretes: “Nosaltres proporcionarem el material i qui vulgui pot ajudar-nos, hem pensat que també és una forma d’anar més ràpid”.

Notíca

Deja una respuesta