En este momento estás viendo L’AJUNTAMENT DE RUBÍ CANALITZA LA SOLIDARITAT DE LA CIUTADANIA A TRAVÉS DE LA CAMPANYA “GRÀCIES, RUBÍ”

L’AJUNTAMENT DE RUBÍ CANALITZA LA SOLIDARITAT DE LA CIUTADANIA A TRAVÉS DE LA CAMPANYA “GRÀCIES, RUBÍ”

L’Ajuntament de Rubí ha posat en marxa la campanya Gràcies, Rubí amb l’objectiu de facilitar la solidaritat de la ciutadania durant la crisi generada pel coronavirus. En el marc d’aquesta iniciativa, el Consistori posa a disposició d’entitats, empreses i particulars tots els mitjans perquè puguin fer aportacions de material útil i donacions econòmiques.

Algunes entitats ens havien demanat que féssim alguna cosa perquè poguessin ajudar”, ha explicat l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, qui ha posat l’èmfasi en la necessitat de proveir les persones que estan treballant en primera línia dels equips adequats per protegir-les del virus. Els articles més necessaris són mascaretes, guants de làtex o nitril, ulleres especials de protecció, pantalles facials, bates, equips de protecció impermeables tipus granota o bus, gel hidroalcòholic, sabó especial i altre material sanitari que pugui ser útil. Aquelles persones que no disposin d’aquest tipus de productes també poden contribuir a la campanya amb donacions econòmiques, que es faran servir per adquirir allò que sigui més urgent i per ajudar la ciutadania més vulnerable.

Per fer una donació de material, cal adreçar un correu a  o bé trucar al telèfon 637 830 901. Les donacions econòmiques s’han de fer a través del compte ES68 0081 0014 0000 0176 1482 (Banc Sabadell) especificant el concepte “Donació benèfica AJRUBI COVID 19”. En tot moment, l’Ajuntament garantirà la transparència en la gestió del material i els diners aportats per la ciutadania.

La iniciativa s’inspira en l’esperit solidari que ha demostrat històricament la ciutat de Rubí en moments d’especial dificultat, com ara la rierada del 1962, i apel·la a la necessitat de mantenir la unitat enfront d’una crisi sense precedents que, més enllà de posar en risc la salut de les persones i tensionar el sistema sanitari, ha atacat tota l’estructura vital del municipi.

Primeres donacions
La campanya Gràcies, Rubí ha arrencat aquest diumenge i l’Ajuntament ja ha començat a rebre les primeres donacions, tant de material com econòmiques. L’empresa RobinHat ha fet lliurament de 250 mascaretes FFP1, la perruqueria Santi Gallego ha donat 250 parells de guants, Sweet Doggy altres 200, Esther Boltà Perruqueria Canina ha lliurat 40 parells de guants i 80 mascaretes, i un treballador de Continental que es vol identificar amb el nom de Michal ha aportat 15 màscares protectores.

Pel que fa a les donacions econòmiques, l’Associació de Veïns de la Zona Nord ha fet entrega de 3.000 €, l’Associació de Veïns de Can Fatjó n’ha lliurat 2.000 € i el grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) ha aportat 6.000 €.

L’artista rubinenca Anna Tamayo Ymbert també ha estat una de les primeres a voler contribuir a la campanya Gràcies, Rubí amb la donació de quatre obres perquè es puguin vendre amb finalitat solidària. Es tracta dels següents quadres:

Notícia

Deja una respuesta