En este momento estás viendo Ràdio Rubí convida a «Treure la ràdio al balcó» per homenatjar al personal sanitari

Ràdio Rubí convida a «Treure la ràdio al balcó» per homenatjar al personal sanitari

Ràdio Rubí engega aquest divendres una nova iniciativa solidària que pretén contribuir a donar ànims a la ciutadania i a fomentar a la vegada el sentiment de comunitat en aquests moments de confinament a causa de la Covid-19. D’aquesta manera, l’emissora municipal s’uneix a les nombroses accions que s’estan duent a terme en els darrers dies. 

És per aquest motiu que des de demà i durant tots els divendres mentre duri l’estat d’alarma i a les 20h, l’emissora municipal programarà la cançó “Resistirem 2020” que han versionat diversos artistes espanyols. Tots els beneficis van a parar a Cáritas (veure notícia). La iniciativa, que duu per títol “Treu la ràdio al balcó”, consisteix en què els rubinencs i les rubinenques treguin la seva ràdio als seus balcons i s’escolti la citada cançó com una forma d’homenatjar a les persones que treballen en els serveis sanitaris sense descans. Cal recordar que Ràdio Rubí contribueix a través de la Societat General d’Autors Espanyols (SGAE) als ingressos per difusió de temes musicals. L’emissora pública ha engegat també la campanya a través de les xarxes socials.

Notícia

Deja una respuesta