En este momento estás viendo Gràcies!

Gràcies!

Avui, justament fa un any que van ser les eleccions municipals, entenem què aquesta data és un bon moment per tornar a dir-vos: GRÀCIES!

En especial volem agrair a totes les persones que ens han donat el seu suport formant part de les nostres candidatures, fent d’apoderades i apoderats davant les meses i atorgant-nos la seva confiança amb el seu vot.

També volem agrair l’esforç realitzat per tothom que ha participat en la Pre-campanya i Campanya pròpiament dita perquè, a més de fer-lo possible, han sabut tirar endavant un procés electoral net, transparent i participatiu.

En una Campanya què si bé amb un pressupost auster, va ser molt rica en mans, en participació de totes i tots els que es van a sumar a l’hora de penjar -i despenjar- cartells, preparar material, bustiar, ensobrar, repartir fulletons a les paradetes i un llarg etcètera…

Ens podem felicitar tots i totes per haver fet possible que el 10, 64% dels vots d’aquella jornada electoral hagin apostat per aquest projecte, per aquest nou espai polític. I, si bé els resultats no van fer possible l’escenari polític que ens haguéssiu agradat, ens va deixar com la tercera força al plenari municipal. Assumint la responsabilitat que ens heu confiat aquests 3.378 votants per emplaçar-nos a continuar treballant per un projecte de ciutat municipalista, socialment just, eficient, transparent, divers.

Dotze mesos que semblen han passat tan ràpidament i a la vegada en tan sols un any ens trobem en una situació totalment diferent, impensable diríem, fa un any. Ara, toca més que mai continuar apostant i defensant les propostes programàtiques que plegats vam dissenyar, posant en el centre a les persones.

Com espai polític també ens estem adaptant a aquesta nova realitat i reconvertint els canals d’opinió i participació per tal de continuar totes i tots dient la nostra. Ara i sempre #AmbTuHoFemPossible Gràcies!

Deja una respuesta