En este momento estás viendo GRUP DE COMPRA AGREGADA D’ENERGIA RUBÍ BRILLA

GRUP DE COMPRA AGREGADA D’ENERGIA RUBÍ BRILLA

El municipi de Rubí, a través de Rubí Brilla, està centrant esforços per assentar un model d’ús sostenible de l’energia, tant dins de la pròpia administració, com en l’àmbit domèstic, comercial i industrial.

El Pla Director Rubí Brilla 2016-2019 ja definia la creació d’un grup de compra agregada d’energia per tal de promoure la gestió de recursos compartits als polígons industrials i entre les empreses i comerços de la ciutat.

Què és la compra agregada?

Una agrupació d’empreses per comprar energia de forma conjunta amb l’objectiu d’estalviar costos i millorar-ne la competitivitat.

Què aconseguim amb aquesta manera de comprar l’energia?

  • Millora del preu i les condicions contractuals
  • Energia 100% d’origen renovable
  • Implementació de l’autoconsum solar

Com funciona?

El grup de compra agregada d’energia de Rubí ja fa dos anys que funciona. L’any 2018 va tenir lloc la primera licitació electrònica, a través de la qual es van adjudicar els 4 lots a les comercialitzadores que van oferir els millors preus.

L’èxit de la primera licitació va portar a dur a terme una segona licitació l’any 2019. El grup de compra gestiona actualment més de 20 GWh i 75 punts de subministrament. Com més empreses formin part del grup de compra, millor preu es podrà aconseguir en licitacions futures.

Enguany, a causa de les circumstàncies extraordinàries, s’ha decidit prorrogar els contractes amb les comercialitzadores vigents assegurant, sempre, els millors preus per al grup. Així, totes les empreses de Rubí, sigui quina sigui la seva grandària, podran reduir el preu que paguen pel seu consum energètic i optimitzar la seva potència contractada. Els estalvis poden arribar al 20% de la despesa elèctrica!

Suma’t al Grup de Compra Agregada d’energia de Rubí Brilla!

Envian’s la teva última factura a . Calcularem quant pots estalviar i et guiarem en tot el procés.

Inscriu-te aquí a la sessió informativa que tindrà lloc el proper dijous 2 de juliol a les 10h!

Totes aquestes empreses ja en formen part:

Ruffini, Alumec Rubí, Jovi, Cipsacircuits, Keylab, Molttecnics, Industrial Constructora Moldes y Afines, L’Espectacleria, Estudios y Recursos Globales, Indosnow, Top Rubí, Mitges a Mitges, Embotits Can Rosés, El Bricaller, Cevagraf, Clínica Dental Las Torres, Perruqueria Hair Up, Charcuteria Domínguez, Cansaladeria Martínez Navarro, Llar d’infants Barrufet, Funny Education, Digital Sis, Dau Iniciatives, Tibet Tatoo, Prososphera, Ara Psicologia, Carpinteria Aluminio Fanny, Opticlinic, Dharma Ioga, Juma Electrogar, Z&CO, Passion Beauty, Petards Estarella, Brocoli, Clínica Oftalmològica Rubí i Peixateries Paco Paquita.

rubi_brilla@ajrubi.cat
Whastapp: 620 892 575

Deja una respuesta