En este momento estás viendo ELS PRESSUPOSTS PARTICIPATIUS 2020 ENTREN EN FASE D’IMPLEMENTACIÓ

ELS PRESSUPOSTS PARTICIPATIUS 2020 ENTREN EN FASE D’IMPLEMENTACIÓ

Millorar el parc de Ca n’Alzamora, ampliar la zona d’ombra el parc del Rivo Rubeo, millorar els equips de l’Escola de Música, una prova pilot contra el mosquit tigre i una aplicació pensada per a famílies amb persones amb diversitat funcional al seu càrrec són les accions que la ciutadania va decidir tirar endavant a la darrera edició dels Pressupostos Participatius. Amb la redacció i publicació de la memòria del procés per a majors de 16 anys i la memòria del procés per a infants i adolescents a la plataforma Rubí Participa es tanca el procés ciutadà que ara entra a la fase d’implementació.

Aquestes són les accions que es van proposar i debatre durant l’exercici 2019 i que començarà la seva execució durant aquest 2020.

Pel que fa al procés d’infants i adolescents, properament es tirarà endavant la instal·lació d’equipament esportiu i la posada en marxa d’aparcaments segurs per a bicicletes que són les propostes que es van treballar a través del Consell dels Infants i Adolescents durant l’any 2019.

L’edició 2021 dels pressupostos participatius s’ajorna
La situació sanitària ha obligat a traslladar a l’any vinent l’edició dels Pressupostos Participatius d’enguany. La intenció d’aquesta edició era fomentar la participació i el debat presencial per enfortir el debat i la implicació ciutadana en la presa de decisions. Les mesures sanitàries encaminades a fer front a la pandèmia ho han impedit. Per aquest motiu, s’ha decidit traslladar l’edició d’enguany a l’any 2021.

El regidor de Participació Ciutadana, Pau Navarro Cano, ho ha explicat així: “els objectius d’aquest 2020 buscaven augmentar la participació i la qualitat d’aquesta en tot el seu procés: des de la presentació de propostes fins a les votacions de les mateixes; objectius que, a causa de la situació de pandèmia, queden fixats per la propera edició. Pel que fa als processos participatius d’infants i adolescents, treballem per mantenir l’edició d’aquest any, el seu format permetria una millor adaptabilitat a les mesures sanitàries de la Covid19”

Memòria Pressupostos Participatius 2018
Els resultats de l’edició del 2018 ja es poden consultar a la plataforma Rubí Participa. L’apartat on infants i adolescents recull les propostes, els debats i la implementació de propostes proposades. L’apartat dedicat als majors de 16 anys també recull tot el desenvolupament del procés.

Font

Deja una respuesta