En este momento estás viendo RUBÍ RECORDARÀ LES VÍCTIMES DE LA COVID-19 AMB UN ACTE A L’AMFITEATRE DEL CASTELL EL 24 DE JULIOL

RUBÍ RECORDARÀ LES VÍCTIMES DE LA COVID-19 AMB UN ACTE A L’AMFITEATRE DEL CASTELL EL 24 DE JULIOL

L’Ajuntament de Rubí organitza el proper 24 de juliol un acte d’homenatge i record a les víctimes de la Covid-19 a Rubí i en suport a les seves famílies. L’acte vol ser també un agraïment a les persones que han treballat durant la crisi sanitària i als serveis essencials que han estat a primera línia durant l’estat d’alarma, especialment els i les professionals del sector sanitari.

L’esdeveniment tindrà lloc a partir de les 20.30 h a l’amfiteatre del castell. L’aforament presencial es limitarà per garantir que els i les assistents puguin mantenir la distància de seguretat entre persones, però tothom el podrà seguir en directe a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Rubí.

L’homenatge inclourà testimonis, la projecció d’un audiovisual en memòria del centenar de veïns i veïnes que s’estima que no han pogut superar la malaltia, el descobriment d’una placa commemorativa i una ofrena floral.

L’acte comptarà també amb la participació de l’alcaldessa Ana María Martínez Martínez, representants del consistori i l’escola municipal de música Pere Burés.

El record de tota la ciutat
Les persones que hi vulguin assistir presencialment cal que s’inscriguin fins al 19 de juliol a través d’un formulari al web municipal. A través d’aquest mateix espai web, les persones que ho desitgin poden enviar un petit text que es llegirà durant l’acte i fotografies dels seus familiars difunts per Covid-19. La inscripció prèvia també es pot fer per telèfon al 93 588 70 00 (Ext. 1004).

Per implicar les persones que no puguin assistir-hi presencialment, el consistori convida la ciutadania a fer un aplaudiment conjunt a les 21 h, coincidint amb el moment de descobriment de la placa commemorativa.

Font

Deja una respuesta