En este momento estás viendo Certeses i Incerteses que ens deixa aquest 2020

Certeses i Incerteses que ens deixa aquest 2020

Companya, company,

Estem en el curs de la Covid19, farcit de reptes per tal d’adaptar-nos a un any ple d’incerteses de com evolucionarà aquesta pandèmia, quines noves mesures haurem de prendre com societat per poder enfrontar-la.

Any intens políticament tant a nivell nacional com local. Certesa tenim de que aquesta crisis sanitària, social i econòmica hagués estat funesta si al govern de l’estat haguessin estat els mateixos que van estar a càrrec de les mesures i retallades de la crisis del 2008.

Certesa tenim de que al proper febrer de 2021 com espai polític farem el màxim esforç per tal de fer el canvi que tan necessita Catalunya.

Certesa tenim de que a nivell local el nostre Grup Municipal ha estat a l’alçada, incidint en les accions de les polítiques municipals fent complir moltes de les nostres accions programàtiques. Certesa tenim que sempre han estat al costat de la gent, de les nostres bases, de la ciutadania.

Ara, toca fer balanç d’aquest 2020 i marcar-se objectius pel 2021. Es per això que convoquem a una Assemblea de Coalició per al proper dimarts 10 de novembre a les 18:30 hores.

Dins de les mesures per tal de prevenir i frenar els contagis es troba el de fer les nostres assembles i actes de manera virtual, adaptant-nos dia a dia als nous protocols, protegint-nos i protegint a tothom per una seguretat comuna.

La mateixa tan sols se centrarà en tres punts: rendició de comptes del nostre grup municipal, valoració de l’any i proposta per al 2021.

Per participar d’aquesta segona assemblea virtual tan sols heu de fer clic a l’enllaç.

No obstant tindrem al nostre local un espai amb garanties sanitàries per aquelles persones que no disposin de connexió a Internet o d’un dispositiu. Donat que l’aforament és limitat heu de fer una reserva prèvia enviant un correu a la nostra adreça: encomupodemrubi@gmail.com o per telèfon o WhatsApp al 644899062.

Finalment et recordem de la importància de la teva participació com de les teves aportacions, ens pots seguir i contactar a Twitter, Facebook, Instagram, a la nostra Web o subscriure’t al nostre Butlletí Digital.

 

#AmbTuHoFemPossible

#VineiDiguesLaTeva

Deja una respuesta