En este momento estás viendo La candidata dels comuns, Jéssica Albiach, visita el Rubí Brilla
rhdr

La candidata dels comuns, Jéssica Albiach, visita el Rubí Brilla

la candidata dels comuns a les eleccions autonòmiques del 14 de febrer. La cap de llista, que ha conegut els projectes que treballa el servei Rubí Brilla, ha lloat la iniciativa: «Davant d’un Govern que està incomplint sistemàticament la Llei de canvi climàtic, trobem iniciatives municipals amb projectes que són valents, que són pioners i que són referents«.

Els comuns es presentaran a les eleccions catalanes amb propostes energètiques encaminades a adreçar l’emergència climàtica des de la justícia social i el feminisme. Albiach també creu que les futures polítiques autonòmiques d’ocupació «hauran de veure la transició ecològica com una aliada, no com una enemiga».

Albiach ha acusat el Govern de Junts i ERC de «manca de voluntat i recursos» per desenvolupar plenament lleis ja aprovades com la de canvi climàtic o la de patrimoni natural i biodiversitat. La cap de llista ha apostat per un nou marc normatiu que inclogui un operador energètic públic per a Catalunya o la prohibició dels plàstics d’un únic ús.

Font

Deja una respuesta