En este momento estás viendo Memoria y viñetas. La memòria històrica en el aula a través del còmic

Memoria y viñetas. La memòria històrica en el aula a través del còmic

divendres 26 de març, a les 18 hores l’activitat (virtual) Memòria i vinyetes. El còmic com a eina de memòria, dins de les activitats del Color Week.

Consisteix en la presentació del llibre Memoria y viñetas. La memòria històrica en el aula a través del còmicun anàlisi del període comprés entre la Segona Guerra Mundial fins la Transició a partir d’alguns dels còmics més rellevants dels darrers anys, una obra concebuda com a eina del professorat d’Història que vulgui introduir l’ús del còmic en les seves classes, així com també per aquelles persones interessades en l’estudi i la investigació sobre aquest gènere literari.

Conversa amb el coordinador del llibre, David Fernández de Arriba i Enric Garriga, president de l’Amical de Mathausen. David Fernández és professor de ciències socials a secundària, i de l’assignatura “Història i còmic” al Màster d’Educació i Còmic de la Universitat de València (UV). Enric Garriga és representant espanyol al Comité Internacional de Buchenwald, i activista veterà dels moviments ecologistes, pacifistes i antimilitaristes.

Aquesta activitat requereix inscripció prèvia. Places limitades.

Us fem arribar un seguit de recomanacions per garantir una correcta connexió a l’activitat:

–          Proveu la vostra connexió uns 15’ minuts abans de començar l’activitat.

–          Els navegadors recomanats són Google Chrome i Mozilla Firefox.

–          La plataforma online que farem servir serà “Jitsi”. Només haureu de descarregar l’aplicació si entreu des de la versió mòbil. En cap cas se us demanarà crear un usuari per entrar.

–          Se us demanarà que introduïu la contrasenya, que doneu permís a l’ús del micròfon i que introduïu el vostre nom.

–          Desconnecteu els vostres micròfons si no esteu parlant i recordeu obrir-los quan hagueu de parlar.

–          Es farà una presentació de l’activitat, es donarà pas als ponents i, per finalitzar la xerrada, deixarem un espai de preguntes. Us convidem a fer-les obrint el micròfon i fent clic a “aixecar la mà”, o si ho preferiu, a través del xat.

Deja una respuesta