Obert el termini d’exposició pública del Pla local d’habitatge

Obert el termini d’exposició pública del Pla local d’habitatge

L’Ajuntament de Rubí ha obert el tràmit d’informació pública i audiència de l’expedient del Pla local d’habitatge de Rubí 2021-2027 per tal que les persones i entitats interessades puguin consultar el document i formular-hi al·legacions per escrit. Així s’ha notificat mitjançant un edicte publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i al Tauler d’Anuncis de la Seu Electrònica municipal.

El Pla local d’habitatge va ser aprovat de manera inicial per majoria absoluta a la sessió plenària del passat 25 de març. Un cop finalitzi el termini d’exposició pública, l’Ajuntament resoldrà totes les reclamacions i suggeriments presentats i el document serà aprovat de manera definitiva pel Ple. En cas de no haver-hi cap al·legació, l’acord inicial esdevindrà definitiu sense necessitat de cap altre tràmit i serà comunicat al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

L’expedient es pot consultar fins al 21 de maig a les oficines del Servei d’Habitatge, situades al carrer de Prim, 33-35, 4a planta, de dilluns a dijous, de 9 a 14 h, o bé de manera telemàtica a través de la plataforma Rubí Participa.

El Pla local d’habitatge de Rubí és el document que detalla els objectius, estratègies i actuacions que l’Ajuntament desenvoluparà en els propers sis anys per garantir un habitatge digne i assequible a la ciutadania. La proposta va ser aprovada de manera inicial amb els vots favorables de l’equip de govern, integrat pel Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i En Comú Podem (ECP), i de l’Alternativa d’Unitat Popular (AUP) i les abstencions d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (Cs) i Veïns per Rubí (VR).

Font

Deja una respuesta

Cerrar menú