En este momento estás viendo Manifestació contra els abusos de les entitats bancàries

Manifestació contra els abusos de les entitats bancàries

L’Assemblea per unes Pensions Públiques Dignes de Rubí i Rubí per la Sanitat han acordat convocar una manifestació el 27 d’abril a les 11 h al carrer Francesc Macià a la cantonada amb el carrer Sant Cugat per denunciar els abusos de les entitats bancàries contra la ciutadania. La mobilització anirà fins a l’estació de Ferrocarrils i vol incidir en els abusos que protagonitza la banca davant dels ciutadans indefensos, com ara les comissions, els límits horaris, les preferents o les clàusules sòl.

El moviment considera que l’afany de beneficis dels bancs és “insaciable” i actuen com a “veritables vampirs” i acusen els grans bancs, com el BBVA, La Caixa o el Santander d’augmentar més els seus ja grans beneficis a costa de “prestar menys serveis i cobrar més comissions”. El col·lectiu recorda que en els darrers anys s’han salvat més d’una seixantena de bancs a Europa amb els diners de tots els contribuents i recorda que reflotar Bankia va costar 23.000 euros de diners públics, que ara s’ha quedat La Caixa.

D’altra banda, el col·lectiu també vol impulsar una campanya en contra de la prolongació del conveni de concertació entre l’Institut Català de la Salut (ICS) i Mútua de Terrassa, juntament amb altres col·lectius comarcals.

Font

Deja una respuesta