En este momento estás viendo Rubí aconsegueix no tenir sistemes de calefacció amb gasoil

Rubí aconsegueix no tenir sistemes de calefacció amb gasoil

El Servei de Manteniment de l’Ajuntament ha completat la retirada de totes les instal·lacions de calefacció que funcionaven amb gasoil de les dependències municipals i les ha substituït per sistemes més eficients, amb la voluntat de reduir les emissions de CO2. :dash:

Les últimes que s’han reemplaçat han estat la de l’Escola Teresa Altet (caldera de 465 kW), la del gimnàs de l’Escola Joan Maragall (caldera de 65 kW) i la del Centre de Recursos Pedagògics (caldera de 55 kW).

Pel que fa a l’Escola Teresa Altet i el CRP III, s’ha canviat la caldera de gasoil per un sistema de Gas Natural. En el cas del gimnàs de l’Escola Joan Maragall, s’ha connectat la calefacció al sistema de calefacció de biomassa de l’edifici principal.

Aquesta actuació ha tingut un cost de 53.900 euros i suposarà una reducció d’emissions de 30,33 Ton CO2/any i un estalvi energètic de 55.745 kWh anuals.

Deja una respuesta