En este momento estás viendo Rubí commemora el Dia Mundial de la Diversitat Cultural amb una reflexió sobre el racisme

Rubí commemora el Dia Mundial de la Diversitat Cultural amb una reflexió sobre el racisme

El servei de Ciutadania de l’Ajuntament de Rubí ha preparat la commemoració del Dia Mundial de la Diversitat Cultural pel Diàleg i el Desenvolupament amb una sessió reflexiva sobre la diversitat cultural oberta a tothom.

Sota el títol Com parlem quan parlem de racisme?, la sessió serà a l’auditori Rubí Forma el pròxim 20 de maig (18 hores), a càrrec de l’entitat SOS Racisme. A través d’aquesta sessió, es vol conèixer la visió de la ciutadania sobre la diversitat cultural, desenvolupar el pensament crític, remarcar la diversitat com a factor enriquidor i promoure el diàleg intercultural. Les persones que hi vulguin assistir han de fer una inscripció prèvia al web municipal.

La sessió s’estructurarà en diferents apartats: a través d’una introducció s’abordaran les narratives discriminatòries i les narratives alternatives o transformadores; després les persones assistents participaran d’una dinàmica de discussió al voltant de la pròpia experiència i el rol que cada persona adopta en front de discursos racistes. Finalment, el grup extraurà conclusions.

La sessió del dia 20 és la primera acció del procés d’elaboració d’una guia municipal per combatre el racisme i la xenofòbia a la ciutat.

Font

Deja una respuesta