En este momento estás viendo ECP dona part dels sous dels regidors a projectes d’educació i emergència social

ECP dona part dels sous dels regidors a projectes d’educació i emergència social

Els regidors d’En Comú Podem (ECP) han anunciat els projectes socials als quals destinaran part dels seus sous. En aquesta ocasió els escollits han estat, sobretot, iniciatives educacionals i per aturar l’emergència social. Concretament es tracta del projecte d’alfabetització Alfarubí, el projecte educatiu Educaplay i els projectes de menjador i infància de Frater Nadal i ASAV.

En el cas de Comuns Rubí, la decisió s’ha pres a través d’un concurs obert al qual s’han presentat nou projectes i la tria l’han fet una seixantena de militants. El primer projecte guanyador ha estat Alfarubí destinat a l’alfabetització de persones nouvingudes. En aquest cas, es tracta d’un projecte que ja s’està executant i els diners es destinaran a la compra de material i el suport necessari educatiu.

El segon projecte que rebrà la donació serà Educaplay que consisteix a una proposta de casal d’estiu a desenvolupar al barri de Ca n’Oriol. El projecte compta amb cinc blocs temàtics i els diners es destinaran a la compra del material necessari.

Els dos projectes rebran 1.400 euros cadascun corresponents als sis darrers sous dels regidors Ànnia García i Pau Navarro.

Els comuns s’han mostrat molts satisfets amb la bona acollida de la proposta tant per la quantitat de projectes presentats com per la diversitat i la qualitat.

Pel que fa a Podem, destinarà 2.100 euros dels darrers sis mesos del regidor Andrés Medrano a finançar els repartiments d’aliments i productes de primera necessitat d’ASAV i Frater Nadal. Podem ha decidit repetir les entitats a les quals els donen ajudes perquè consideren que “són molt importants per cobrir les necessitats bàsiques de la gent amb dificultats”.

En el cas de Podem es tracta d’una donació directa decidida des del cercle de treball de la secció local.

Font

Deja una respuesta