En este momento estás viendo L’Ajuntament adequa l’entorn del torrentó de Can Solà perquè la ciutadania en pugui gaudir

L’Ajuntament adequa l’entorn del torrentó de Can Solà perquè la ciutadania en pugui gaudir

L’equip de treballs forestals de la Font del Ferro ha executat tot un seguit de tasques d’adequació a l’entorn natural del torrentó de Can Solà, un espai que compta amb múltiples espècies d’arbres i plantes, sota la coordinació del servei municipal de Medi Ambient. Un cop duta a terme aquesta actuació, es faran manteniments ordinaris per preservar la zona.

Els treballs han consistit en el desbrossament selectiu, la retirada d’arbres caiguts i la retirada de lianes als troncs dels arbres.

L’espai està situat entre els carrers d’Aguilar, d’Anglesola, d’Alva Myrdal, de Colera i de Celrà, on es troba un afluent del torrent de Can Solà que presenta un entorn natural molt ben preservat d’unes 12 ha, envoltat per la trama urbana residencial de les urbanitzacions de Castellnou.

Al llarg del recorregut hi ha unes fites de pedra que indiquen l’itinerari, farcit de roures, alzines, pins pinyoners, llorers i arboços, així com diverses espècies d’arbustives (llentiscles, marfulls, aladerns, salze…). Pel que fa a les plantes, en aquesta zona destaca l’estepa blanca i negra, la ginesta i, especialment, els acants, molt desenvolupada en aquesta zona.

El recorregut té 1,5 km i s’hi pot accedir des de diversos emplaçaments: des dels carrers Celrà, Anglesola i Alva Myrdal. L’itinerari està proveït de bancs de pedra, escales de fusta tractada i una passera de fusta.

Deja una respuesta