En este momento estás viendo El carrer Castelló tindrà una nova xarxa d’aigua potable

El carrer Castelló tindrà una nova xarxa d’aigua potable

Les obres consistiran en la instal·lació de noves canonades de fosa, vàlvules de seccionament, escomeses, hidrants i altres elements hidràulics.

L’actuació es divideix en dues fases: La primera s’executarà entre els carrers de Lleida i d’Alacant i tindrà una durada d’entre dues i tres setmanes. La segona fase es durà a terme entre els carrers d’Alacant i d’Osca, amb una durada prevista d’entre una i dues setmanes.

Per fer aquests treballs no serà necessari tallar el trànsit de vehicles, tot i que caldrà eliminar les places d’estacionament existent de forma temporal en cada una de les fases de l’obra. En tot moment es facilitarà l’accés als pàrquings existents.

Els contenidors ubicats a la cantonada entre els carrers de Castelló i d’Alacant s’instal·laran a l’altre xamfrà durant la fase 1 de l’actuació.

Aquesta actuació tindrà un cost total de 144.217 euros.

Font

Deja una respuesta