En este momento estás viendo Gaudeix de la vida en gran! recupera les propostes presencials

Gaudeix de la vida en gran! recupera les propostes presencials

L’Ajuntament de Rubí, a través del Servei de Gent Gran Activa, proposa una nova edició del programa d’activitats Gaudeix de la vida en gran! adreçat a persones de més de 60 anys. Amb aquesta edició, les propostes recuperen la presencialitat, després de dues edicions en què les activitats s’han desenvolupat en línia.

Creiem que el nostre deure com administració pública és vetllar per la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes, en totes les etapes vitals. De la mateixa manera que protegim i escoltem els nostres nens i nenes, també fomentem  l’envelliment actiu i ens comprometen a incorporar la mirada de les persones grans en totes les polítiques públiques, fugint de l’edatisme”, explica l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez.

Gaudeix de la vida en gran! inclou propostes formatives, la iniciativa Surt a Caminar i un  cicle de visites culturals. Les activitats formatives giren al voltant del benestar de les persones gran i inclouen la temàtiques com la risoteràpia, la nutrició o l’estimulació cognitiva. Dins de les propostes pedagògiques, el consistori també ofereix un taller sobre el funcionament de l’aplicació de la zona taronja d’aparcament que tindrà lloc el 27 d’octubre (10.30 h) i una sessió sobre l’aplicació La Meva Salut el 14 de desembre, les dues a l’edifici del Rubí Forma.

Les passejades per l’entorn de Rubí es posen en marxa l’1 d’octubre. Les rutes visitaran els horts de Cova Solera, Sant Muç, l’art urbà de la ciutat, l’estany i el torrent dels Alous, les vinyes de Can Ramoneda i Sant Genís.

Les visites culturals portaran els i les participants al monestir de Sant Cugat, l’Observatori Fabra i a les Esglésies de Sant Pere de Terrassa.

Totes les propostes són gratuïtes, excepte l’acte inaugural de l’Aula d’Extensió Universitària de Rubí, tenen aforament limitat i requereixen inscripció prèvia. Les inscripcions es poden fer a través de www.rubi.cat/inscripcionsgentgran o del telèfon 637 83 10 92.

El programa arrencarà el pròxim divendres 1 d’octubre amb un acte commemoratiu del Dia Internacional de les Persones Grans al pati de L’Ateneu que comptarà amb la participació de l’Escola Municipal de Música Pere Burés.

Deja una respuesta