En este momento estás viendo 1a jornada de Govern Obert: transparència i participació

1a jornada de Govern Obert: transparència i participació

La ciutat celebrarà la 1a Jornada de Govern Obert amb la intenció de donar a conèixer i fomentar l’ús de les eines d’aquest àmbit que l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania. La trobada tindrà lloc el 6 d’octubre a de 17 h a 19 h, a l’auditori de la biblioteca Mestre Martí Tauler. La iniciativa està enfocada a la ciutadania però també a entitats i empreses perquè coneguin les funcions i utilitats que ofereixen les dades obertes. La intenció és que aquesta sigui una activitat que es repeteixi cada any amb la voluntat d’aprofundir en els diferents aspectes que comprèn el concepte govern obert.

Aquest és un pas més en el desenvolupament del pla Estratègic de Govern Obert aprovat pel ple municipal aquest mes de juny. Aquest document fixa el camí a seguir fins l’any 2030 seguint els eixos d’impuls de la transparència, l’ètica i la integritat en la gestió; l’aprofundiment i el foment del treball en xarxa és el tercer eix i busca fomentar el concepte de govern obert així com la cultura participativa

La cita comptarà amb la participació de la periodista de dades i confundadora d’Storydata, empresa de comunicació especialitzada en les dades, Eli Vivas. També hi prendrà part la periodista especialitzada en dades obertes i transparència de la informació pública Karma Peiró. El tercer ponent serà el membre de l’equip Decidim de Barcelona Nil Homedes.

Per assistir a la xerrada cal inscripció prèvia que s’ha de tramitar a través de transparencia@ajrubi.cat. També hi haurà l’opció de seguir l’acte a través del canal de Youtube municipal.

Font

Si voleu escoltar l’entrevista a Ràdio Rubí a la nostra companya l’Elena Montesinos, regidora del Servei de Ciutadania; de Participació Ciutadana i de Transparència i Mar Lobato, tècnica de la Unitat de Govern Obert, cliqueu el següent enllaç: entrevista

Deja una respuesta