En este momento estás viendo La biblioteca de Rubí acull una exposició per sensibilitzar sobre els joves migrants sols

La biblioteca de Rubí acull una exposició per sensibilitzar sobre els joves migrants sols

L’exposició fotogràfica Joves migrants sols es pot visitar, de manera gratuïta, al vestíbul de la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí fins al pròxim 30 de desembre. Es tracta d’una mostra que recull els principals rumors que afecten els joves que han arribat sols al nostre país.

La instal·lació, produïda per l’Ajuntament de Molins de Rei, pretén sensibilitzar la població oferint la possibilitat de mirar a través dels ulls que pateixen aquesta situació. Un cop visitada, qui vulgui podrà omplir un formulari anònim per avaluar l’impacte de l’activitat. L’exposició es troba a Rubí coincidint amb el Dia Mundial de la Persona Migrant, que se celebra el 18 de desembre.

Deja una respuesta