En este momento estás viendo La propera Taula de Benestar Animal estarà oberta a tota la ciutadania

La propera Taula de Benestar Animal estarà oberta a tota la ciutadania

L’Ajuntament ha convocat una nova sessió de la Taula de Benestar Animal el dimecres 9 de març a la tarda. En aquesta ocasió, la reunió comptarà amb la participació del Director General de Dret dels Animals del Govern espanyol, Sergio Torres.

A diferència de les anteriors convocatòries ─amb presència de professionals i entitats relacionades amb el benestar animal, a banda de tècnics municipals i representants dels grups polítics del Ple─, la primera part de la sessió d’aquest dimecres estarà oberta a tota la ciutadania.

La trobada s’iniciarà a les 18 h a l’auditori del Castell. Durant aquesta primera part, Sergio Torres, Director General de Dret dels Animals, parlarà de l’avantprojecte de llei de protecció, drets i benestar dels animals, que modifica la llei orgànica 10/1995, de 23 de novembre, del codi penal, en matèria de maltractament animal.

«És una gran oportunitat comptar a la ciutat amb el màxim representant estatal sobre drets dels animals. El projecte de llei que ens vindrà a compartir reconeix per primer cop els animals com a éssers amb drets i que han de tenir la màxima protecció davant maltractaments, abandonaments i altres situacions de risc«, ha assegurat el regidor de Medi Ambient, Transició Ecològica i Benestar Animal, Andrés Medrano Muñoz.

La segona part de la Taula, en canvi, mantindrà el format habitual i estarà oberta als i les integrants d’aquest òrgan. Entre d’altres, s’abordarà l’estat del Pla de Benestar Animal i Tinença Responsable, el projecte de centre d’acollida de curta estada i la posada en marxa del Grup de Treball de colònies felines.

 

Font

Deja una respuesta