En este momento estás viendo Comença la recollida de propostes dels Pressupostos Participatius 2023

Comença la recollida de propostes dels Pressupostos Participatius 2023

Els Pressupostos Participatius 2023 obren la fase de recollida de propostes ciutadanes aquest dimecres. Totes les persones empadronades a Rubí majors de 16 anys disposen de tot el mes de juny per a presentar idees i propostes per a millorar la ciutat.

Les propostes han de respondre al concepte d’inversió, és a dir, han de ser idees que es puguin construir o bé adquirir i que perdurin a la ciutat. Per tant, no es poden fer propostes relacionades amb el manteniment o bé la contractació de persones o serveis.

La plataforma Participa Rubí ja està en operativa perquè tothom que vulgui hi pugui fer les seves aportacions o consultar les que han fet els seus veïns i veïnes. En paral·lel, també hi haurà l’opció de participar de manera presencial al taller de presentació i priorització de propostes que tindrà lloc el 21 de juny a la biblioteca Mestre Martí Tauler de 18 a 20 h. Aquesta sessió està obert a la participació en línia.

A més, s’habilitarà un punt d’informació i participació itinerant per facilitar l’accés al procés al màxim de persones possible. Aquest punt s’ubicarà el dia

  • 10 de juny Carrer de Francesc Macià, de 16:30 a 19:30 h.
  • 11 de juny Mercat Municipal, de 09:30 a 13:30 h.
  • 20 de juny Zona esportiva de Can Rosés, de 16 a 20 h.
  • 21 de juny biblioteca Mestre Martí tauler, de 10 a 14 h.

Enguany, tornarà a estar disponible el servei de suport personalitzat a través de videotrucada. Per sol·licitar aquest servei, cal concertar cita a través de  participacio@ajrubi.cat.

La plataforma estarà activa fins el 30 de juny. Després, s’iniciarà el període valoració i validació de les idees recollides, que s’allargarà fins a mitjans de setembre.

A l’octubre tindrà lloc la fase de priorització en el cas que hi hagi més de 25 propostes vàlides, és a dir, que compleixin els criteris tècnics establerts.

Seguidament, al novembre, serà el moment per decidir quines idees es faran realitat.

Deja una respuesta