En este momento estás viendo Rubí registra 243 persones aturades menys que abans de la pandèmia

Rubí registra 243 persones aturades menys que abans de la pandèmia

La taxa d’atur del mes de juny és de l’11,3 % i la diferència percentual respecte al mes de febrer de 2020 és d’un 5,2% menys.

Rubí torna a registrar dades econòmiques positives al mes de juny. El nombre de rubinencs i rubinenques registrades com a demandants d’ocupació continua decreixent i a un ritme més intens que durant els mesos anteriors. La taxa d’atur se situa en l’11,3% a juny de 2022 i hi ha 243 persones menys a l’atur que abans de la pandèmia. La diferència percentual respecte al mes de febrer de 2020 és d’un 5,2% menys. Així ho constata l’informe sobre indicadors econòmics estratègics que mensualment elabora l’Àrea d’Indústria, Comerç i Ocupació de l’Ajuntament de Rubí. El document es pot consultar al web municipal.

La mitjana anual de l’atur registrat, tenint en compte que la mitjana de 2022 es calcula amb les dades fins al mes juny, és la millor des de 2008 amb 4.581 persones. La taxa d’atur estimada per 2022 també millora la xifra de 2008 amb una previsió de l’11,9%. La creació d’ocupació al municipi, tant en la modalitat assalariada com l’autònoma, es manté en xifres similars als mesos anteriors.

Font

Deja una respuesta