En este momento estás viendo Visita Institucional, Ajuntament de Santa Perpètua

Visita Institucional, Ajuntament de Santa Perpètua

En Comú Podem Rubí comparteix experiències en temes d’habitatge o recollida de residus amb l’Ajuntament de Santa Perpètua

  • Un dels projectes de Santa Perpètua que s’inclourà al programa d’ECP Rubí és el “A porta” que uneix administracions públiques i ciutadania per a trencar l’aïllament de persones vulnerables a través de les comunitats de veïns.
  • ECP Rubí farà una segona jornada programàtica el 4 de febrer de 2023 de 9:30h a 13:30h en el que la ciutadania de Rubí està convidada a participar i proposar idees.

Rubí, 31 de gener de 2023

Ahir el nostre grup municipal, En Comú Podem Rubí (ECP Rubí) ha estat rebut a la ciutat de Santa Perpètua de Mogoda per a poder compartir experiències en polítiques públiques relacionades amb diferents àmbits competencials com ara l’ eficiència energètica, l’habitatge protegit, la cooperació internacional i la recollida de residus, entre d’altres.

El govern de Santa Perpètua, amb l’Isabel García al capdavant, porta endavant projectes d’alt impacte en el benestar social i de millores per a la ciutadania. Entre ells, un dels que més ens inspira és el projecte “A porta” que implica Ajuntament i Associacions de Veïnes i la CONFAVC i que suposa experiència coral entre les administracions públiques i la ciutadania, posant el focus en la població més vulnerable. El projecte “A porta” té l’objectiu de trencar l’aïllament de les persones a través del veïnat i compta amb el suport del serveis municipals. En Comú Podem Rubí l’inclourem dins els treballs programàtics per a les municipals del mes de maig, ja que pretén involucrar diferents actors per a treballar per a la inclusió de la ciutadania més vulnerable.

Des del nostre espai polític, creiem que compartir experiències amb altres territoris del Vallès Occidental amb realitats semblants i, alhora, diferents, ens aporta riquesa i ens ajuda a créixer, així com a oferir polítiques públiques d’èxit a la ciutadania  Sabem i volem governar, i els exemples d’èxit arreu del territori així l’avalen.

A més, sabem que és important l’ opinió i propostes de la ciutadania de Rubí. Per això,  fem una jornada de treball programàtic, que es durà a terme el dissabte 4 de febrer a l’Auditori del Rubí Forma de 09h30 a 13h30. En aquest enllaç podeu respondre a un qüestionari i fer la inscripció per a participar: CUESTIONARIO.

T’esperem!

Deja una respuesta