En este momento estás viendo Primera Trobada «Parlem d’habitatge» Models alternatius d’accés i tinença d’habitatge

Primera Trobada «Parlem d’habitatge» Models alternatius d’accés i tinença d’habitatge

El Pla Local d’Habitatge de Rubí (2021-2027) inclou un seguit de propostes i mecanismes pel desenvolupament i compliment d’aquest. Entre aquestes està destinar un pressupost a l’organització de conferències, tallers, materials informatius, etc. En aquest pla de treball s’emmarca la primera trobada del cicle «Parlem d’habitatge» amb l’objecte de presentar experiències i debatre sobre «Models alternatius d’accés i tinença de l’habitatge» i que s’ha dut a terme a l’auditori de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler.

Unes ponències que s’han treballat des de PROURSA i el servei d’habitatge de l’Ajuntament de Rubí i que ens van apropar les experiències i projectes d’accés a l’habitatge alternatius al model del mercat de lloguer o compravenda. Així ha estat el cas de les cooperatives Cel Obert, Bloc Cooperatiu i Sostre Cívic, la masoveria de Masoveres de Ca n’Amell, les experiències a ajuntaments com Mataró i el Prat de Llobregat, així com el paper de reivindicació i lluita del Sindicat de Llogaters i Llogateres.

La responsabilitat des de la regidoria d’habitatge i PROURSA és donar continuïtat a aquest espai de reflexió i de compartir coneixement i fer-ho, com diu el Pla Local d’Habitatge, amb la participació dels agents socials de la Mesa pel Dret a l’Habitatge.

I també hi ha el compromís continuar treballant per què el Pla Local d’Habitatge de Rubí esdevingui una eina eficient i eficaç per a la planificació i avaluació de les polítiques municipals en matèria d’habitatge.

Si voleu saber més sobre el Pla Local d’Habitatge (2021-2027) de Rubí podeu fer-ho a través de l’enllaç on teniu tota la informació i unes imatges de la jornada d’avui.

Pla Local d’Habitatge

Deja una respuesta